0
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

Σύνολο 0,00 €
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
σε παραγγελίες άνω των 65€ εντός Ελλάδας
ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
για αγορές εντός Ελλάδος
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
μέσω chat ή τηλεφωνικά

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΜΕΣΗΣ

Η εκγύμναση μέσης είναι η διαδικασία σταδιακής μείωσης της περιφέρειας της μέσης με τη χρήση των ελαστικών κορσέδων της Zeta Curves. Με τη χρήση των ειδικών ελαστικών κορσέδων, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή μπορεί να μειωθεί δραστικά το μέγεθος της μέσης σας, δίνοντάς σας άμεσα μια όμορφη, σέξι σιλουέτα ενώ απαλλάσσεστε από τους ανεπιθύμητους πόντους γύρω από τη μέση μια για πάντα!

Η εκγύμναση μέσης, ως μέσο μόνιμης μείωσης και εκ νέου διαμόρφωσης της μέσης σας, είναι μια πρακτική που απαιτεί πειθαρχία και επιτυγχάνεται καλύτερα όταν ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

#1 Παραγγείλετε σήμερα τον κατάλληλο κορσέ εκγύμνασης μέσης
#2 Φορέστε τον για τουλάχιστον 4 ώρες καθημερινά
#3 Ακολουθήστε τα βήματα 1 & 2

Είναι πραγματικά τόσο απλό! Αρκεί να φοράτε τον κορσέ της Zeta Curves !


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕΣΗΣ

Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves είναι ένα ένδυμα παρόμοιο με κορσέ, αλλά δεν είναι τόσο ακραίο και επιβλαβές όπως ένας κλασικός κορσές. Οι κλασσικοί κορσέδες συνήθως δένουν με κορδόνια στο εμπρός ή πίσω μέρος, και περιορίζουν πολύ την κίνηση του σώματος. Οι ελαστικοί κορσέδες εκγύμνασης της Zeta Curves μπορούν να φορεθούν πάνω ή κάτω από τα ρούχα και είναι κατασκευασμένοι από λάτεξ, λύκρα και ευέλικτα ατσάλινα στηρίγματα. Το ειδικό και προηγμένο ύφασμα τους, τους επιτρέπει να τεντώσουν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια, ακολουθώντας την κίνηση του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves δεν είναι κλασικός κορσές! Δεν μετακινεί ή τροποποιεί μόνιμα τα εσωτερικά όργανα ή τα πλευρά με οποιοδήποτε τρόπο όπως κάνουν οι κλασικοί δετοί κορσέδες.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕΣΗΣ

Ο ελαστικός κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves σμιλεύει και αναδιαμορφώνει τον λιπώδη ιστό στην περιοχή του κορμού δίνοντας μια λεία και εμφανή εικόνα κλεψύδρας. Οι εσωτερικές ενισχύσεις με υλικό latex μεγιστοποιούν την εφίδρωση και την καύση του λίπους. Οι τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω της εφίδρωσης δίνοντας στο δέρμα πιο απαλή και λεία υφή.
Μια άλλη σημαντική λειτουργία που εξυπηρετεί ο κορσές εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves είναι η σωστή στάση του σώματος. Η στάση του σώματος είναι μία από τις κύριες αιτίες για πόνους στην πλάτη. Η ελαστικός μας κορσές κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κρατά ίσια την πλάτη και τους ώμους, ενώ ανακουφίζει από τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης.
Αν γυμνάζεστε και η αλλαγή στο βάρος σας είναι μικρή, τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι η διατροφή σας. Τα μικρότερα γεύματα μεταβολίζονται πιο εύκολα και "καίγονται" πιο γρήγορα. Ο κορσές της Zeta Curves συμπιέζοντας ελαφρά το στομάχι και τη μέση σας ενθαρρύνει να τρώτε μικρότερες και περισσότερες μερίδες και να αισθάνεστε χορτάτοι κατά τη διάρκεια της μέρας. Μετά από μόλις λίγες εβδομάδες χρήσης, θα παρατηρήσετε ότι το στομάχι σας παραμένει σφιχτό και ωραίο ακόμα και όταν δεν τον φοράτε.


ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΜΕΣΗΣ

Την πρώτη φορά που θα φορέσετε τον ελαστικό κορσέ εκγύμνασης μέσης της Zeta Curves θα χρειαστείτε λίγη παραπάνω προσπάθεια! Θα πρέπει να ξεκινήσετε κουμπώνοντας τον κορσέ, από κάτω προς τα πάνω, στην πρώτη σειρά των μεταλλικών κλιπ κουμπωμάτων. Θα πρέπει ο κορσές να ταιριάζει σφιχτά στο σώμα σας. Έπειτα από τις πρώτες μέρες που θα φορεθεί, θα πάρει τη φόρμα του, σύμφωνα με το σχήμα του σώματος, και έτσι η τοποθέτηση θα γίνει πιο εύκολη, ενώ ταυτόχρονα, λόγω του σχεδιασμού του θα διατηρεί την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του.
Αν έχετε αρχίσει μόλις το ταξίδι της εκγύμνασης μέσης, προτείνουμε να τον φοράτε 2-4 ώρες τη μέρα και να αυξήσετε σταδιακά τις ώρες, μέχρι να νιώσετε άνετα να τον φοράτε όλη μέρα. Όταν νιώσετε ότι ο κορσές τοποθετείτε πολύ εύκολα τότε τον προσαρμόζετε στο πιο στενό κούμπωμα ώστε να είναι πιο σφιχτός στο σώμα σας. Όταν νιώσετε ότι ακόμη και στο πιο στενό κούμπωμα ο κορσές είναι άνετος τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο αμέσως μικρότερο νούμερο!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από 30 μέρες χρήσης θα παρατηρήσετε σημαντική διαφορά στην περιοχή της μέσης και κοιλιάς! Η μέση λεπταίνει δίνοντάς σας την πολυπόθητη εικόνα κλεψύδρας. Στο χρονικό αυτό πλαίσιο πολλοί πελάτες έχουν κατέβει 2 με 3 νούμερα στα ρούχα τους.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

*Ο κορσές θα πρέπει να είναι αρκετά σφιχτός χωρίς να εμποδίζει την αναπνοή ή να προκαλεί τον οποιοδήποτε πόνο
*Οι άκρες του δεν πρέπει να γυρίζουν προς τα πάνω ή κάτω (αυτό είναι ένδειξη ότι ο κορσές είναι πολύ μικρός)
*Πρέπει να κλείνει σωστά χωρίς να δημιουργούνται εξογκώματα στο μπροστά μέρος
*Η αρχική εφαρμογή του πιθανό να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα μέχρι να τον συνηθίσετε. Για το λόγο αυτό αυξάνουμε σταδιακά το χρόνο εφαρμογής του


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε σοβαρά με τη διαδικασία της εκγύμνασης μέσης τότε είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τον κορσέ σας! Με την πάροδο του χρόνου υπόκειται σε αυστηρές συνθήκες πίεσης και φθοράς αλλά με μερικές απλές προφυλάξεις μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του, χωρίς να χάσει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του.

1. Καθαρισμός. Πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό και με ένα ήπιο απορρυπαντικό. Μην τον αφήνετε να μουλιάζει για πολύ ώρα. Μην βάλετε ποτέ τον κορσέ στο στεγνωτήριο! Αφήστε τον να στεγνώσει σε επίπεδη επιφάνεια, όχι κρεμασμένο στο ήλιο.

2. Αερίστε τον κορσέ σας στο τέλος της ημέρας. Αφήστε τον να στεγνώσει γυρνώντας την επένδυση στην άνω πλευρά και τοποθετήστε τον στην πλάτη μιας καρέκλας. Ποτέ μην τον αφήνετε πάνω ή κοντά σε πηγή θερμότητας, γιατί με την πάροδο του χρόνου αυτό θα προκαλέσει συρρίκνωση και ενδεχόμενη βλάβη στις ραφές

3. Είναι καλό να έχετε 2 κορσέδες ώστε ο ένας να λειτουργεί αναπληρωματικά. Αν χρησιμοποιείτε τον έναν στο γυμναστήριο, ο δεύτερος είναι απαραίτητος για τη χρήση μετά καθώς ο πρώτος θα χρειάζεται χρόνο για να στεγνώσει λόγω του ιδρώτα.

Έτσι, αν απλά θέλετε να μειώσετε την περιφέρεια της μέσης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα ή σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια σταδιακή και συστηματική εκγύμναση μέσης τότε το μόνο ρούχο που μπορεί πραγματικά να σας δώσει τα αποτελέσματα από την πρώτη μέρα είναι οι κορσέδες της Zeta Curves. Θυμηθείτε, για μακροπρόθεσμα μόνιμη μείωση μέσης, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και μέτρια, τακτική άσκηση.

Best Sellers

Let's Get Social

logo pink

Η Zeta Curves σας προσφέρει εγγυημένα τους πιο προσιτούς και υψηλής ποιότητας ελαστικούς κορσέδες εκγύμνασης μέσης!

Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • (+30) 2311 116 616

  • (+30) 6972 877 300

  • info@zetacurves.gr

  • Ελλάδα

Τιμή
€ €